За нас

От 2018 г. Астреко Моторс ЕООД е активен играч на българския автомобилен и мотоциклетен пазар. Компанията е част от Астреко Холдинг ЕАД, в чийто състав влизат компании с 30-годишен опит в автомобилния и мотоциклетния бранш.

Нашата цел е чрез представяните продукти да подпомогнем в максимална степен опазването на околната среда и здравето на хората, както и да улесним и оптимизираме тяхната мобилност

Мoto Morini e италиански производител на мотоциклети със 77-годишна традиция и много постижения в мотоциклетния спорт. Компанията е основана през 1937 г. в Болоня от Алфонсо Морини.

Бултрако Моторс

Като оторизиран дилър на Moto Morini за България Бултрако Моторс оперира в страната чрез добре развита мрежа от търговско-сервизни комплекси в София и Пловдив, оценени от eвропейските представители на своите партньори като едни от най-добрите на континента.

 

От самото си създаване преди над 30 години Бултрако Моторс постоянно се стреми да предложи най-доброто на българския потребител, било в продажбите на нови автомобили и мотоциклети, било в сервизната дейност и резервните части.