Пристигнаха първите ни мотоциклети!

Първите мотоциклети Moto Morini бяха доставени в България броени дни преди официалния старт на мотосезона. Премиерата на X-Cape, Seiemmezzo SCR и Seiemmezzo STR ще се състои по време на започващото в края на другата седмица МОТО ЕКСПО 2024.

Новата за българския пазар мотоциклетна марка влиза смело в играта чрез компанията „Астреко Моторс“ ЕООД, а до крайни клиенти ще достига чрез дилърската мрежа на „Бултрако Моторс“, оторизиран дилър и на небезизвестните брандове Honda и Subaru.

Изпълнената със спортна слава история на Moto Morini започва през 1937 г., когато Алфонсо Морини основава компанията в Болоня. Бомбардировките през Втората световна война разрушават фабриката му, но той не губи кураж и започва отначало, като създава триколки с 2-тактов 125-кубиков двигател – идеално превозно средство за следвоенния период. През 1946 г. се появява мотоциклет Moto Morini, вдъхновен от германската легенда DKW RT. На изложението в Милано той е наречен „успех на годината“.

Днес заводът на Moto Morini се намира в Триволцио. Съвременната гама на марката се състои от три модела, като всички те са с 3-годишна гаранция и развиват максимална скорост 170 км/ч. Цените започват от 13 990 лв. с ДДС.

 

X-CAPE – Стилен приключенец

X-CAPE е стилният приключенски модел на Moto Morini: мултифункционален, забавен, комфортен и с атрактивен дизайн. 19-инчовото предно колело и широката предна регулируема вилка с диаметър 50 мм гарантират отлично управление и правят мотоциклета еднакво добър за планински преходи и офроуд трасета.

SEIEMMEZZO STR – Спортен и елегантен нейкид

SEIEMMEZZO STR е мотоциклет, ориентиран към всички почитатели на „голите“ машини. Красивият нейкид е съвършеният микс от динамика, ефективност и спортно излъчване.

SEIEMMEZZO SCR – Атрактивен модел в ретро стил

SEIEMMEZZO SCR е насочен към почитателите на ретрото. Откроява се с бляскавия си и атрактивен скрамблер стил. Мултифункционален и винаги готов да ви води към нови усещания, той е идеалната комбинация от идеи и впечатляващ дизайн.